Familiedag 2021

 

Familiedag 2021

Of je al vele keren aanwezig bent geweest of dit je eerste kennismaking is met andere Williamsen, dat maakt niet uit: onze familiedag is de ideale gelegenheid om andere ouders van en personen met het Williams syndroom te ontmoeten in een aangename en ongedwongen sfeer. 
Je kan er rustig genieten van eten en drinken en voor de kinderen is er een speelterrein. Hopelijk is de zon ook van de partij en blijft de regen thuis! Vermits corona nog altijd wel in de lucht zweeft, hebben we een origineel concept uitgewerkt rond eten en drinken, ... zodat we de familiedag veilig, lekker en leuk kunnen laten verlopen.
Bij aankomst kan je jouw kleine honger stillen met knabbeltjes uit onze apero-box, vervolgens zijn er hamburgers de luxe (naar jouw verzoek belegd!) en voor wie dan nog een plaatsje over heeft, hebben we ijsjes voorzien. Je kan van dit alles genieten in je eigen (gezins)bubbel en op je eigen tempo.
De kostprijs voor deze dag is, eten en drinken inbegrepen: 
-15€ voor volwassenen en kinderen boven 12 jaar
-10€ voor kinderen tot en met 12 jaar
 
Hoe zorg je voor de inschrijving en betaling?
Via een mail naar info@williamsbeuren.be met volgende gegevens:

  1. Jouw naam
  2. Het aantal personen (volwassenen/kinderen boven 12 jaar en kinderen onder 12 jaar. Vermeld indien van toepassing ook het aantal vegetariërs
  3. Eventuele andere belangrijke voedingsinformatie (glutenvrij, lactosevrij, ...)

Dit alles ontvangen graag ten laatste op dinsdag 7 september!
Met deze informatie kunnen we vervolgens aan de slag voor de apero box en andere bestellingen. 
Je inschrijving vervolledig je door het gepaste bedrag te betalen op het rekeningnummer van de vereniging: BE44 0012 1775 2245
 
Waar en wanneer worden jullie verwacht?
Locatie: Ons vertrouwd plekje, domein 'Horst' in Schoten
Horstebaan 16, 2900 Schoten
Tijdstip: zondag 19 september 2021, welkom vanaf 11u
 
Ben je nog geen lid van de vereniging?
Dit jaar is de familiedag, nog meer dan andere jaren, er voor onze leden. We kijken er naar uit iedereen (weer) te kunnen ontmoeten, nadat we in 2020 helaas geen evenement hebben kunnen laten plaatsvinden.
Indien je nog geen lid bent en ook graag wil langskomen op onze familiedag, dan kan je je via deze pagina nog eerst lid maken. Of neem direct contact met ons op via info@williamsbeuren.be om je lidmaatschap en inschrijving voor de familiedag in orde te maken!
 
Hopelijk tot dan!
 
Vriendelijke groeten,

Gert Devlieghere
Voorzitter