U bent hier

Familiedag op zondag 12 september 2010

Op zondag 12 september 2010 ging onze familiedag naar jaarlijkse gewoonte door op het domein Horst te Schoten. De dag begon regenachtig, maar gelukkig stopte de regen ongeveer wanneer de deelnemers aankwamen zo tegen de middag. Dit jaar was er alweer een recordopkomst: we waren met ongeveer 170 aanwezigen, met WBSers van 1 tot boven de 40 jaar.

We splitsten de groep op in 2 voor de barbecue, zodat iedereen plaats en tijd had om ervan te genieten. En de barbecue mocht er terug zijn met een grote variatie aan vlees, groenten, slaatjes en sauzen. Dankzij vele helpende handen verliep alles vlot.

Na de middag was er karaoke voor alle zangliefhebbers. Bij zo een activiteiten zijn Vlamingen vaak afwachtend, maar dankzij het enthousiasme van onze Williams kinderen waren er vanaf de eerste minuut meer dan genoeg kandidaten. Toen het tijd was voor een pauze, kwam de herfstzon zelfs tussen de wolken door. We profiteerden ervan om enkele groepsfoto's te maken. Na de pauze werden we als intermezzo getrakteerd op een verrassingsoptreden van onze Antwerpse straatmuzikant Bart, aarna vervolgde de karaoke. Vol enthousiasme zong de aanwezige jeugd de ziel uit het lijf, waarna ze op een stevig applaus konden rekenen.