U bent hier

Bezoek aan Dierenpark Planckendael

Als voorjaarsactiviteit brengen we dit jaar een bezoek aan het dierenpark Planckendael op zondag 26 april 2015. Het programma ziet er als volgt uit:
10u-10u30: Aankomst te Planckendael
10u30-11u30: We drinken samen iets
11u30-12u30: Rondleiding met een gids met als thema 'Rovers en hun prooien' of 'Als dieren konden spreken'
12u30-13u30: Lunch. De lunch is geen onderdeel van de inschrijving. Je kan je picnick meebrengen of je kan ter plaatse iets bestellen gaande van broodjes tot warme maaltijden.
Namiddag: vrij bezoek aan het dierenpark. Planckendael sluit om 17u30.
De deelnamekost bedraagt de toegang aan groepstarief, waarbij de vereniging de inkom voor onze leden WBS-ers op zich neemt. Gelieve een (kopie van een) document ter verantwoording van de handicap mee te brengen (Vlaams Agentschap, kinderbijslag, …). Bijkomend kan 1 ouder, familielid of andere begeleider gratis mee als begeleider. Voor bijkomende personen bedraagt de deelname 22€ voor volwassenen en 14,5€ voor kinderen tot en met 17 jaar en voor studenten mits voorlegging van hun studentenkaart. Deelnemers met een abonnement van Planckendael hebben gratis toegang (bewijs meebrengen).
Adres Planckendael: Leuvensesteenweg 582, 2812 Mechelen ( Muizen). Meer informatie over Planckendael vind je op http://www.planckendael.be.
En hier kan je inschrijven. Gelieve de verdeling goed aan te duiden op het inschrijvingsformulier, zodat we correcte afspraken kunnen maken met Planckendael; elke deelnemer slechts eenmaal vermelden op het formulier.
Tenslotte is het sedert enkele jaren ook mogelijk om het lidgeld via domiciliëring te betalen. Dit betekent dat je aan de vereniging de toestemming geeft om elk jaar automatisch het lidgeld te innen. Hiervoor dien je eenmalig het formulier dat je kan vinden op de website in te vullen en terug te sturen. Wie dit formulier dus één van de vorige jaren al heeft ingevuld, hoeft niets te doen voor het lidgeld.