U bent hier

WBS Weekend 2018

In 2018 gaan we terug op weekend! Het WBS weekend gaat door van vrijdagavond 20 april tot zondagnamiddag 22 april 2018 in De Lork te Kemmel in het West-Vlaamse Heuvelland. De lokatie is gelegen aan de voet van de Kemmelberg in een groene omgeving.
We hebben er een volledige vleugel ter beschikking met maximaal een zestigtal slaapplaatsen. Het weekend staat open voor alle gezinnen met een WBS persoon alsook voor individuele (volwassen) WBSers, die lid zijn van onze vereniging. Elke familie heeft een aparte slaapkamer om iedereen voldoende privacy te geven. We verblijven er in volpension. Zoals op het vorige weekend in 2016 voorzien we activiteiten voor de verschillende leeftijden.
Je kan De Lork bereiken met de wagen. Wie met openbaar vervoer wil komen, neemt de trein tot in Ieper en geeft het uur van aankomst in het station van Ieper op. Dan wordt een pendel voorzien naar De Lork.
Dankzij enkele benefietacties in de voorbije jaren, waaronder de Music for Life acties en de giften die we geregeld ontvangen, kunnen we de deelname voor het ganse weekend aanbieden aan de prijs van 30€ voor volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar en 15€ voor kinderen tot en met 12 jaar.  Kinderen jonger dan 2 jaar nemen gratis deel. In de deelnameprijs zijn zowel het verblijf (2 nachten) als de maaltijden en activiteiten inbegrepen.
Het aantal slaapplaatsen in De Lork is beperkt. Schrijf je daarom op tijd in. Inschrijven is hier mogelijk tot 28 februari 2018. Indien er meer inschrijvingen zijn als plaatsen, bepaalt de volgorde van inschrijven wie kan deelnemen.
Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier.